Workshops

Workshops

 

Voor algemene workshopvoorwaarden scroll naar onderaan deze pagina.Algemene informatie


De workshops vinden plaats in Atelier STRO, aan de Visserskade 50 in Hank. Gratis parkeren op eigen terrein.

Aanmelden is noodzakelijk, want de workshop kan pas doorgaan bij minimaal 3 en maximaal 5 personen (geen kinderen). Heb je zelf een groepje waarmee je les wilt krijgen, dan kan dit in overleg (en eventueel op een andere datum) geregeld worden.


Aanmelden of meer informatie nodig? Bel 06-55158153, of mail info@atelierstro.nl


Agenda

15 aug. 2017: Workshop 'Marmeren'


Algemene workshopvoorwaarden

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het volledige bedrag o.v.v. het factuurnummer (uiterlijk binnen twee weken na factuurdatum).

Deelname aan een workshop is voor eigen risico. Dit houdt in dat schade aan lijf en persoonlijke eigendommen (of vermissing) niet de verantwoordelijkheid zijn van Atelier STRO. En hoewel Atelier STRO schorten te leen heeft, is het raadzaam niet je mooiste kleren aan te doen i.v.m. mogelijke (lijm)vlekken!


M.b.t. annulering

door deelnemer:

Annuleren dient via e-mail te gebeuren.

Bij annulering méér dan 21 dagen voor aanvang van de workshop wordt 100% van het reeds betaalde bedrag terugbetaald. Bij annulering tussen 21 en 10 dagen voor aanvang van de workshop wordt 50% van het deelnamegeld  terugbetaald.

Bij annulering vanaf 10 dagen voor/tot aanvang van de workshop wordt geen deelnamegeld terugbetaald. Dit geldt ook voor ‘no show’ tijdens de workshop.

NB: Natuurlijk is het toegestaan om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Laat het dan wel even van te voren weten. Kan een andere cursist je plek innemen dan krijgt je het lesgeld teruggestort.


door Atelier STRO:

Je wordt hiervan z.s.m. per mail op de hoogte gesteld.

Het volledige factuurbedrag wordt teruggestort. 

© Miu de Vries | LinkedIn | Facebook